Wij zoeken versterking...
Ben jij wie we zoeken?

Bekijk de 4 vacatures

4 Openstaande vacatures

AllesAlkmaarAmsterdamMeerdere locaties

Accountmanager

Amsterdam

Teamlead

Meerdere locaties

Onze cultuur

Wij zijn recruitmentspecialisten die ontzorgen en met enthousiasme werken aan het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers. Inspirerend, energiek en gezellig is de sfeer achter de schermen. Wij vieren regelmatig succes. Wij zijn ambitieus, werken hard en ontwikkelen continue om het beste uit onszelf, de kandidaten en de opdrachtgever te halen.

Carrière maken?

Onze missie is om met het team het meest actief te zijn in werk. Het blij maken van de kandidaat, de opdrachtgever en niet te vergeten onszelf. Win, win, win! De basis van een goede relatie.

 

Wij bieden uitdagende functies bij een organisatie waar hard gewerkt wordt, ondernemerschap belangrijk is en waar we grote ambities hebben. We zijn succesvol in het zakelijk koppelen van de juiste partijen. En, successen moet je vieren! Dus dat doen wij dan ook regelmatig.

Ons streven is duurzame ontwikkeling, dit geldt voor ons bedrijf, maar net zo goed voor jou als individu. Daarom bieden wij vele mogelijkheden voor persoonlijke- en teamontwikkeling.

Wij zijn ontstaan uit de overtuiging dat de juiste match WEL gemaakt kan worden. ‘De match’, onze wedstrijd, begint wat ons betreft bij ons bedrijf en het vinden van de juiste collega(’s). Alleen dan zijn wij in staat om het meest actief te zijn in werk.